default

Wednesday, 8 May 2013

pru13


                                                       Assalamualaikum

uolls mengundi tak hari tu? haa takde rezeki aku nak mengundi tahun ni sebab belum cukup umur lagi. Tapi agak menyedihkan bila orang Melayu berpecah-belah, menabur fitnah, astaghfirullah..siapa yang betul, siapa yang salah, waallahualam, allahuakbar!



5 tahun akan datang baru aku boleh mengundi
25 tahun umur aku
agak2 dah kahwin ke belum time tu?
ehhh :p

Thursday, 2 May 2013

Long weekend movie!


                                           Assalamualaikum

Semalam kan 1 Mei hari buruh jadi public holiday, masa itu diisi sepenuhnya luangkan masa dengan encik kekasih. Haaa apa lagi movie timeee :D

Long weekend movie, siapa dah tengok? cerita horror genre from Thailand, terbaikkk best gila ! Sedikit review .

In every teen gang there’s always the bullied – the one meek guy who’s the butt of every joke and who bears the brunt of the bullying gang-leaders. THONGSOOK (Shin Chinawut) is that person. He’s a shy, nerdy, childlike teenager who’s always harassed and made fun of by his friends since he was a boy. Luckily Thongsook has a best friend in NAM (Namcha Sheranut), a girl who’s grown up with him and looks after him whenever she can. When Thongsook and Nam enter college, they hang out with a new group of friends: BOY (Sean Jindachote), JACK (Nott Akaranat), BEAM (Golf Natpassara) and PUI (THA Kittilpat). As usual, these new friends enjoy making fun of Thongsook, a fate that the young man has to endure with hardly a protest.

                                                   copy & paste


                         sesiapa yang belum pergi, apa kata pergi, best tak rugi! :D

Ija's birthday :)



                                                  Assalamualaikum

Alhamdulillah, dapat juga buat kawan tersenyum. Aku, Dila, dengan Kak Yan (housemate) sempat la beli kek. Walaupun tak seberapa, harap ia bermakna. Just had simple celebration kat rumah sewa ihikkk ;)

nama sebenar afza
nama manja ija
:D

aku-kak yan-zulfa-ija-dila

peace yaww ;)

potong kek!
yeayyy

makan-makan~

yea aku tahu badan ku sungguh comel
:p

my room mate
kak hani :)

happy birthday ija!
Takde lah buat meriah-meriah, cuma potong kek je, tapi alhamdulillah ija suka, teheee :D Happy birthday ija, may Allah bless you always, aaminn :)