default

Friday, 28 June 2013

Dugaan :(


                                                     Assalamualaikum

Aku rasa sem 5 kali ni memang berat, dugaan dia ya Allah tak tertanggung rasanya. Hari tu aku bukan sengaja 'terskip' class, lecturer tu panggil lps tu present kenapa tak datang class dia? Ya Allah malunya aku, rasa nak nyorok je muka ni dalam baju dia. Masalahnya sebelum ni lecturer lain okay je as long ada surat dan sebab yang logik. Nasib baik la ada member senasib aku. Haihh sabar okay zuyyin, ni dugaan dunia je :(

masih lagi boleh tersenyum
:)

rakan senasib
:p
     i'll be make sure sem ni pointer aku meningkat sampai tak boleh nak turun2 dah, haaa kau mampu? :p

Tuesday, 25 June 2013

Surprise Birthday Party


                                                        Assalamualaikum

Alololo sweetnya kawan-kawan aku ni, Siap buat surprise lagi. Masa ni kitaorang berbuka kat KFC. Kecoh meja kitaorang ,hehe :p

girls planner
thanks dila ija
(:

with mu room-mate
kak hani (:


aku rasa mcm dah kurus sikit skrg
ehh?
=.='

comel cake angry bird ni
filling dia strawberry jam
lupa nak snap filling dia
:p

terharu
T.T

:)

apa yg lucu masa ni ntah
:p

alhamdulillah
(:
Yes, I am already 20. Macam tak percaya je, rasa baru semalam masuk sekolah, ihikkk ;)

                      Thank you girls, rasa disayangi, chewahhhh (:

Sunday, 16 June 2013

Proton Saga SV



                                                   Assalamualaikum

Anyone yang ingin memiliki kereta PROTON SAGA SUPER VALUE dengan harga yang rendah, haaa boleh la beli kereta ini. Hanya RM 33438 only beb! Sesiapa pun mampu, sebulan RM250 je.

Sedikit specification :

Warna : 
  • Solid White
  • Elegant Brown
  • Tranquility Black
  • Fire Red (warna Saga 1.6 SE)
  • Genetic Silver
  • Blue Rock (baru)
Engine :
  • 1.3 litre CamPro IAFM
Rim :
  • rim 13-inci
Harga Proton Saga Manual (M) :
  • Saga SV 1.3 (M) – harga RM33,438 (solid)
  • Saga SV 1.3 (M)-RM33,888 (metallic)
Harga Proton Saga SV Auto (A) :
  • Saga SV 1.3 (A) -RM36,438 (solid)
  • Saga SV 1.3 (A) -RM36,888 (metallic)
Warranty :
  • 3 tahun/100,000 km


Read more: http://www.malaysianetworks.my/proton-saga-sv-terbaru-pada-harga-rm33438/#ixzz2WRWPWhSg





sumber image : miss google

                                          p/s : Boleh la request kat ayah kot, ihikkk :)

Tuesday, 11 June 2013

Kawan Kahwinnnn :')


                                               Assalamualaikum

Sekali lagi kawan sebaya kahwin, huhu alhamdulillah tahniah Puan Qidwati Zarifah dan suami. Qid ni best friend aku masa darjah 6 dulu. Dulu aku kuruihhh dia chubby, sekarang terbalik pulak, ihikkk almaklumlah coach herbalife yang berjaya. Anyway selamat pengantin baru, semoga berkekalan hingga akhir hayat,aamin

                                 sumber picture : facebook Qidwati Zarifah
alahaiii lawanya kau Qid
:)

elelele malu leteeww
dah halal dah
alhamdulillah

auchhhh sweet beb
:)

go herbalife
:D


8/6/2013
tarikh nikah diaorg sama dgn no plat kete diaorg
jeleous wehh
T.T




publish!

Saturday, 8 June 2013

Happy birthday Daus (:


                                               Asalamualaikum

Ehem2 untunglahhh daus oiiii, aweksss kau celebrate birthday kau, walaupun hanya dengan sebiji kek tapi itu sangat bermakna youuu. Amir (encik kekasih) pun tak buat mcm tu untuk aku tau! :p Daus ni ex-classmate kitaorg masa form 4&5 , aweks dia satu college dgn dia, so tersangkut pulak kannnn, selalu bwk balik selayang, tu yang aku jadi rapat dengan si cantik manis ni ,wani :)

haaa si wani
aweksss daus
:p

dinner aku malam tu
:)

tetiba waiter tu dtg bwk kek
si azrul (baju biru) tanya blur2 kat waiter tu
''eehh bang,ada jual kek ke kat sini?''
HAHA bergegar meja kitaorang gelak besar
:D

paece yawww
:')

i love you girls
<3

happy birthday daus :)

eehhh?
                                                       PUBLISH!

Thursday, 6 June 2013

Pon pon pon~


                                                Assalamualaikum







Alhamdulillah sampai juga, sorry yea baby, auntie zuyyin bagi hadiah tak seberapa. Tunggu auntie dah kerja nanti, auntie bagi hadiah best2. Hee mommy to be kak Deera, i will miss you kak, heee tak sabar nak dapat anak buah (:  *excited daripada mak buyung nihhh :p

                                             PUBLISH!

Sunday, 2 June 2013

ex-classmate wedding :)


                                                   Assalamualaikum

Sebelum tu TAHNIAH Pn Zaidatul Ashikin dan suami ,heee bila kawan dah kawin ni aku rasa macam dah tua. ihikk. Zaidatul ni classmate aku masa form 4 dan 5. Masa tu semua bdk2 class ingat aku dengan encik kekasih sampai seru dulu. Sebab aku dlu assistant monitor kepada encik kekasih. Maknanya yang bawah2 tu anak buah ler, haha :D Anak2 buah pun dah kahwin,ketuanya x sampai2 seru lagi. Insha Allah doakan je yang baik2 ye :')

kami :)

ehhhh? ihikk

seriously lawanya dress kau zai oiii


jahat encik kekasih senyap2 je dia

ehhh lagi sekali ihikkk

:)

haaa anak buah aku jugak ni,
dalam diam berdua ni

1st capture

2nd capture

3rd capture

4th capture
bila nak ready pun xthu lah
hehe

kwn2 sekelas masa form 4 & 5

ni kwn aku dari tadika sampai sekarang
love you syaii
:)

:)

kwn baru
HAHA

amboi kemainn
 berdua ni

with farah :)

aku pun tak tahu apa yg lucu sgt masa ni
hehe

kami
:)

iklan colgate

sebelum beransur
sempat lagi

:)
Masuk je dalam kereta, masing2 senyap je, masing2 penat dah. penat bergambar. hehe. Apa pun best sangat walaupun tak semua ex-classmate yg datang. Tapi boleh dikatakan small reunion laaa~ hehe ;)

                                                   publish!