default

Thursday, 29 August 2013

Random

1st choice

2nd choice

3rd choice

4th choice

Hopefully raya tahun depan dah ada, tetiap hari sms ayah merayu2 minta belikan. Nak praktikum ni susah kalau takde kereta. Macam-macam janji manis keluar sebelum dapat. Bertuah si anak ni :p

Life update


                                              Assalamualaikum

Lama rasanya tak update blog, almaklumlah busy sesangat. Alhamdulillah dah masuk sem 6 lepas ni sem 7 and last sem 8 iaitu PRAKTIKUM. Kalau dalam perindustrian, kita panggil praktikal tapi kalau dalam bidang pendidikan ni memang orang akan panggil PRAKTIKUM. Diam-diam dah dekat 2 tahun aku kat unisel ni. Macam-macam dugaan aku lalui, alhamdulillah masih bertahan di sini. :)


Next, ni muka aku selepas menggunakan aura white 3 minggu. Alhamdulillah thank you aura white! ;) Sangat berpuas hati menggunakan aura white ni. Anyone yang berminat, let me know okay, hehe aku tolong kawan je, nak bisnes sendiri, masih memerlukan pengalaman. :p

with my room-mate
kak hani
;)

masa ni nak berbuka kat rumah mak angkat
Ijok
*badan aku macam dipam-pam rasanya


di rumah mak
with housemates
                             Lepas ni nak cari pulak ubat kurus pulak . haaa pun boleh? :p

Tuesday, 20 August 2013

Pandora bracelet


                                      Assalamualaikum

Aku rasa berminat je dengan Pandora bracelet lately, kenapa niiiii? Wishlist aku tahun ni, ( wishlist thn lepas pun banyal tak tercapai, boleh ke nak capai wishlist tahun ni? ) hmmm :p


cantik kannnn?
tantikkkkknyaaa!

Aidilfitri


                                            Assalamualaikum

Long time no see haaa, adoiii busy memanjang sekarang ni. Okay2 belum terlambat rasanya kan nak wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN. Tahun ni as usually raya kat Johor ler, mana lagi.hehe

                                            Pada 1 syawal ..
part paling sedih wehhh
kakak yg bnyk buat salah dgn ayah niii
;'(

sorry kualiti gmbr yang sgt cemburukan aku
ishh

baju raya yg tersimpan 1001 cerita
hihihi
Alhamdulillah dapat bertemu bulan syawal di samping keluarga tersayang, alhamdulillah (: