default

Saturday, 20 July 2013

Bedak Tanaka



                                                     Assalamualaikum

Just nak promote, anyone yang nak try bedak tanaka ni, let me know okay, just call me 017-2694428. Dia mcm bedak sejuk jgk tapi buat dia best sebab dia bau wangi, bau lemon ada, rose ada etc.

Fungsi TANAKA by Myanmar (original) :

BOLEH DIGUNAKAN DGN 3 CARA: BEDAK SEJUK, FOUNDATION, SCRUB BADAN!

1) Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, paste tu sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..

2) kalau nak pakai mcm foundation, sapu jek kat muka, pastu bole pakai make up.

3) Kalau nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2.

contoh pemakaian

okay feeling2 mcm nora danish jugak


nora pun pakai tauu
apa tggu lagi?


jom beli
murah jeee
:)
                                                    publish!

Salam Ramadhan (:


                                                  Assalamualaikum

Alhamdulillah aku rasa tak terlambat lagi nak ucap salam ramadhan, hehe alhamdulillah bertemu lagi bulan rahmat ni. Tahun ni tahun pertama berpuasa sendiri. Family jauh nun di Selayang, *ecehhh mcm jauh sgt Kuala Selangor ke Selayang tu*  tapi aku tetap terasa jauhnya wehhh T.T

Aku kalau sahur mmg tak boleh kalau tak mkn nasi, kalau kat rumah family, bangun pagi2 sama2 masak dgn ibu, kat sini msk dengan kawan2. Kadang2 kawan2 tak bangun sahur, berdua laaa aku dengan room-mate tercinta kak hani. thank you kak hani temankan zuyyin sokmo. ^.^

                           
                     Yeayyy lagi berapa hari nak raya ni, *sambil tengok kalender


Banyak pahala bertarawikh pada bulan ramadhan, mudah-mudahan diterima amalan kami ya Allah.AAMIN


Wednesday, 3 July 2013

Guess what?


                                                         Assalamualaikum

Aku ber'blogwalking' kat blog keknis inibelogsaya.blogspot, aku tertarik dengan post beg2 dari Guess, wahhh cantiknya sebab harganya pun cantik juga wehhh, Nak menangis aku tengok T.T

RM 459
kau mampu zuyyin?