default

Thursday, 31 October 2013

Repost~


Alhamdulillah tadi siap semua present projek di PDK Selayang selepas pelbagai cabaran yang ditempuhi. fuhhh~ tak nak cite panjang2 penat pun tak habis lg huhu.. kita tengok gambo jelah ek (:












                                    And last hasinyaaaa taraaaaaa .....

PROJEK PERTAMA :TERAPI REFLEKSOLOGI




PROJEK KEDUA : MURAL DINDING



Last but not least, thanks to our lecturer ENCIK MOHD RADZHI BIN ABD RAHMAN sebab banyak bagi sokongan, semua ahli kumpulan ku kerana bagi kerjasama yang baik. Dan tak lupa juga buat PUAN JAMALIAH AHMAD selaku penyelia PDK selayang yang sangat2 membantu kami di sana. Alhamdulillah walaupun nampak simple je projek tu, tetapi terasa kenikmatannya di situ. HAHA :D


                                       Alhamdulillah!

No comments:

Post a Comment